Posted on Leave a comment

Går det att lura en spelautomat? 

I Sverige är det helt klart spelautomater som är mest populära. Spelautomater är enkla att använda sig av, kommer med många olika teman och kräver inga tidigare kunskaper eller erfarenhet. Det enda du behöver göra är att välja vinstlinjer, lägga din insats och snurra igång hjulen. Har du tur får du en vinnande kombination på en av dina vinstlinjer och i annat fall är det bara att snurra hjulet åter. Sedan spelautomaterna uppfanns har folk diskuterat huruvida det går att lura en spelautomat eller inte. Spelautomater, till skillnad från många bordsspel, är baserade på tur och det innebär att du i praktiken inte kan göra speciellt mycket för att förändra resultatet. Dock finns det fortfarande många som menar att tur inte är allt och att man kan, med smarta knep, kan överlista slotsen. Vi ska titta närmare på tre olika strategier som kan användas för att lura en spelautomat, men kom ihåg att ingen strategi har bevisat sig fungera. Om du ändå vill öka chanserna är det dock värt ett försök. 

Satsa på en hög RTP 

RTP är en förkortning på orden “Return to player” och är ett begrepp som används för att beskriva hur mycket spelautomaten ger tillbaka till sina kunder. Att välja en RTP med så hög procentsats som möjligt är ett bra sätt att öka sina chanser. Dock gäller det att ha rätt djupa fickor om man vill använda sig av denna strategi, eftersom du kommer behöva satsa mycket och ofta för att RTP:n ska ge någon utdelning. En RTP på 99 % innebär inte att du vinner 99 % av alla gånger du spelar, utan är endast den historiska utbetalningsprocenten. 

Använd bonusar och free spins 

Bonusar och free spins är förvisso inget sätt att lura en spelautomat, men genom att använda dig av free spins kan du få fler vinstchanser, utan att behöva riskera dina egna pengar. Free spins kan du få i välkomstbonusar om du spelar på ett svenskt casino, men det finns också spelautomater som delar ut free spins i det egna spelet. Du använder dig av snurren precis på samma sätt som om du hade lagt in dina egna pengar. Du väljer vilka och hur många vinstlinjer du vill använda dig av och hur mycket din free spin ska vara värd. 

Ha koll på jackpot-automaterna 

Att spela på en slot med jackpot kan ha många fördelar och det säga att man kan använda sig av en mycket bra strategi för att öka sina vinstchanser med dessa spel. Här gäller det att följa historiken som en jackpot-automat har haft och ha koll på hur utbetalningarna har sett ut. I många fall går det att hitta en röd tråd som visar när spelautomaten har gjort en utbetalning. Det du kan göra är således att vänta till nästa eventuella utbetalning börjar närmar sig och därefter ge dig in i spelet. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *